Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Syrion

Pages: [1]
1
Older versions / OpenGoo corrupted: renaming file
« on: September 09, 2009, 09:44:45 AM »
What do I have to do to decrypt files downloaded directly of the FTP?

On screen error:
Quote
Error (DirDnxError)
Directory '/var/<edited out>httpdocs/language/DefauPr' doesn't exists
Error params:
File:    /var/<edited out>httpdocs/environment/classes/localization/Localization.class.php
Line:    191
Dir path:    /var/<edited out>httpdocs/language/DefauPr
Backtrace:
#0 /var/<edited out>httpdocs/environment/classes/localization/Localization.class.php(126): Localization->loadLanguageSettings()
#1 /var/<edited out>httpdocs/application/application.php(31): Localization->loadSettings('DefauPr', '/var/www/vhosts...')
#2 /var/<edited out>httpdocs/init.php(138): require_once('/var/www/vhosts...')
#3 /var/<edited out>httpdocs/index.php(9): require('/var/www/vhosts...')
#4 {main}
Autoglobal varibles:
$_GET:    
$_POST:    
$_COOKIE:    Array (
  ['id'] => (string) '1'
  ['token'] => (string) 'd99735197735b5c87f566619d7ee764cc5cd130e'
  ['remember'] => (string) '1'
  ['PHPSESSID'] => (string) '9d31c1c4c77c733d2b81d8e15a80a479'
)
$_SESSION:    
Execution time:
Total execution time: 0.090915 seconds

2
How To's / Updating the user leads to 500 internal server error.
« on: September 02, 2009, 09:15:25 PM »
(Originally posted in this thread.)

Hi folks,

Every time I want to update a user it'll lead to a 500 server error. This happens in as well in a vanilla installation. Debugging is enabled, but doesn't show any logs related to this issue.

(I'm after the server software details, it's Apache, php5 and mysql5, but not sure which OS and which versions.)

3
General Discussion / [Site bug] Demo log-in screen problems
« on: September 02, 2009, 08:49:02 PM »
I just attended someone to this script and he went to check it out at the demo site, only to find out that the English demo leads to a German log in screen.

(Fortunately he's able to read German, so that wasn't a problem, the app itself was in English.)

I checked the other demo-logins as well (not the actual installations) and found the following errors:
  • English: German login screen
  • Russian: English login screen
  • German: no login screen (broken

Slightly off-topic, do you want to have the name/password notification in the native languages as well? In that case:

English
Quote
Username is demo and password is demo.
This demo is cleared every day

Dutch
Quote
Zowel de gebruikersnaam als het wachtwoord is demo
Deze demonstratie wordt elke dag gewist.
(Both the username as password is demo. This demo is cleared every day.)

4
Older versions / [Error-log] Frequent ToolController.class.php error
« on: August 29, 2009, 01:10:05 PM »
I see the following error quite frequently in my debug-list.

Quote
#1 ERROR: Error: Undefined index:  download in '/var/www/<security edit>/httpdocs/application/controllers/ToolController.class.php' on line 207 (error code: 8)
#2 ERROR: Error: Undefined index:  lang in '/var/www/<security edit>/httpdocs/application/controllers/ToolController.class.php' on line 215 (error code: 8)

Sometimes it's only the line 207 error, see the attached error-log.


Maybe a suggestion for development: to have a php-script to where you can upload debug-logs and let it sort errors on frequency in a database, so the devs can quickly see common bugs.

5
Older versions / [1.5.2] Email not appearing in inbox + user update bug
« on: August 28, 2009, 12:16:01 AM »
I'm able to retrieve mail from the server (at least, that's what the notification sais), but they don't show up in the inbox of the mail-application.

I've checked the e-mail tab with seperate and all projects selected at the left side, but no luck so far. Did I forgot to configure something?

Dor the record, the mail-account is being checked from multiple computers with keeping the messages on the server, so I know which mails I should get. Oh, and the email uses the POP-protocol.

Edit: Sent mail isn't stored either.
Edit 2: Enabled debugging, see output of encountered bugs so far.


Quote
Session "default" started at 2009-08-28T03:32:26+0000
#1 ERROR: Error: Array to string conversion in '/<snip>/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 367 (error code: 8)
Time since start: 10.5431029797 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2009-08-28T03:42:16+0000
#1 ERROR: Error: Undefined variable: field_tab in '/<snip>/application/views/project/add_ws_permissions.php' on line 25 (error code: 8)
Time since start: 0.701248884201 seconds

6
Development / Administration Panel
« on: August 27, 2009, 02:22:46 AM »
Is there an overview of all functionality in the Administration link in the top right corner?

I have the idea it's structure could be much more intuitive. If someone can give me an overview of everything underneath it I'll be happy to design a better overview.

7
New Community Members / Hi
« on: August 27, 2009, 01:47:56 AM »
Hi all,

I'm Tjeerd van Sas and together with a friend I have a small design agency. Since we live in different locations in the Netherlands we use an online office to manage our company. Some hours ago I installed OpenGoo and I like it so far!

In the spirit of projects like these I just made a contribution to the project by updating the Dutch language file (for those interested in it, you can find it in the Dutch subforum).

Regards,

Tjeerd

Pages: [1]
anything