Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - bobena

Pages: [1]
1
How To's / 1.7 RC - Security Errors in IE
« on: May 27, 2010, 02:59:51 PM »
I'm not an IE fan personally, but my boss is...

We're running this program in a secure environment, but when you pull it up in IE you get the "Do you want to view..." security warning from IE.  I've searched and searched but I can't figure out what's causing it.  I said "Yes" in one window and "No" in another and compared them, but there is  nothing that's glaringly missing.

How can I stop the error - does anyone know what's causing it?

2
Older versions / 1.7 RC - Can't receive new email
« on: May 27, 2010, 11:10:45 AM »
We have no idea what happened here.  At 6:12 last night I checked email, saw that a new one had come in, responded, and shut off my computer.  In the 14 hours since we haven't received one single email - but there are emails in the remote mail box.  We haven't changed anything - code, passwords, email addresses, etc... no one has touched it - what happened?

3
Older versions / 1.7 beta - Select Mail Account doesn't work in IE
« on: May 20, 2010, 12:23:09 PM »
When composing a new message, clicking the "From" doesn't work in IE, but it does work in Mozilla.  In IE, all that shows is the "From: Account from which the mail will be sent", but not the select box, and there is a java error.

4
Older versions / [1.7 beta] email not going into workspace
« on: May 11, 2010, 01:15:45 PM »
Perhaps I'm just missing something, but I have a problem with the cron and email. 

I have two email accounts setup, both are POP due to prior issues with IMAP.  Anyway - when we manually click "check mail" the mail is visible in the workspace.  When the cron checks the mail, we can't find it in the workspace.  It shows in the "Unread mails" section in the overview, but not in the email tab itself.

Any ideas?

5
Older versions / 1.7 beta - cron/email issue
« on: April 06, 2010, 07:22:28 PM »
We've setup the cron job to check email every 10 minutes.  After setting it up I sent a test email to the address, then waited 30 minutes.  I also changed workspaces, and logged in and back out but didn't receive the email.  Clicking "check mail" worked, and the email came back in.

At this point we stopped the job in crontab -e.  I changed the cron date in Administration to a date in the pas and manually pulled the page up in the browser (FF).  The page says "checking email..." and that's it - it just stops.  When I go back into administration the time for the next run has increased by 30 minutes, which I can tell means there was some type of error by looking at cron.php, but I can't tell what the error is.  Going back in and clicking "check email" in the account itself works.

Is there something I'm missing in order to get the cron to actually work?

Pages: [1]
anything
anything