Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - nhansen

Pages: [1]
1
It got stranger now. I just created a task by copying an existing one. When I chose the dates, it gave me the right dates this time. However, the following error message popped up:
The MTA doesn't support any of Swift's loaded authentication mechanisms

2
I just realized it isn't just a problem with calendar export dates. I just had the same problem when creating a task with both start and due dates being one day too early.

3
1.4 beta / Re: Error 500: OK, when vieing overview.
« on: May 13, 2010, 05:53:37 AM »
We have the same problem in 1.6.2

4
No

5
If I choose to export a calendar and I select a date for the starting date from the popup calendar, the date that is inserted in the box is actually the day before the one I selected.

This problem is occurring in version 1.6.2 of Feng Office. I use FF.

6
Feature requests / Export Calendar by Workspace
« on: May 12, 2010, 05:39:04 AM »
At the moment, I cannot find a way to export only the calendar for a specific workspace. This is very important to us because we need to be able to provide a copy of the calendar to people who are affiliated with the related project but we don't want to give them access to our Feng Office installation.

Even when I logged in with a user's account that only had access to that specific Workspace what was exported included items that they should not have been able to see at all, so there is a bug in this aspect of Feng Office that makes it basically impossible to generate an exportable calendar that is specific to a certain group.

7
How To's / Re: Email working and then sudden 500 error
« on: April 24, 2010, 04:12:48 PM »
I have fixed the problem but this may actually represent a bug. I was able to fix it by deleting the mail account and recreating it again. However, when I tried sending an email again with the large attachment, the problem occurred again.

8
How To's / Email working and then sudden 500 error
« on: April 24, 2010, 03:47:11 PM »
I have been successfully sending emails from Feng Office since we set it up last week with imap and Gmail. We are using 1.6.2.

I sent an email this afternoon successfully and then about 45 minutes later I went to send another email and got a "500 error: Internal Server error." I continue to get this message if I try to send an email.

In the intervening time I added a couple contacts/users and uploaded some files. I did not make any changes to any configuration.

The first email I tried to send when this problem first occurred had a large attachment over 10MB. But now even emails without attachments generate  500 error. I have no problem receiving email.

Does anyone have any suggestions?

Pages: [1]
anything