Author Topic: problems to login  (Read 9923 times)

jkarreno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • The Force be with you
    • View Profile
    • Email
problems to login
« on: September 18, 2008, 09:40:52 PM »
i could install opengoo in my server, i have Apache/2.0.61 and php 5.2 so, sometimes to login i have this error:

Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /opengo/ could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.61 (Unix) mod_ssl/2.0.61 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.grinem.com.mx Port 80

obviusly the folder opengo/ exist but sometimes the opengoo load without problems but most times is this error.

any idea??

thanks

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: problems to login
« Reply #1 on: September 19, 2008, 10:16:27 AM »

jkarreno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • The Force be with you
    • View Profile
    • Email
Re: problems to login
« Reply #2 on: September 19, 2008, 03:05:51 PM »
I try this solution but the answer is same.... another idea??

by the way, anybody speak spanish?

you can help me,

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: problems to login
« Reply #3 on: September 19, 2008, 04:19:03 PM »
Hola,
Al momento todos en el equipo de OpenGoo hablamos ingles y español ... te comento que estuve mirando varios foros como http://www.raymond.cc/blog/archives/2006/08/12/fix-wordpress-not-acceptable-error-406/ y http://bisngaw.com/tech.php/2008/03/01/error-406 y en todos mencionan que es un problema de tu proveedor de hosting. Parecería ser algún problema con las reglas que definió en su mod_security (que parece que es una especie de firewall).
No hay mucho con lo que podamos ayudarte.
Saludos,
Marcos


conrado

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1001
  • Conrado
    • View Profile
    • Feng Office
    • Email
Re: problems to login
« Reply #4 on: September 19, 2008, 06:43:51 PM »
There is also a forum section for other languages: Other languages.

También hay una sección del foro para otros idiomas: Other languages.
Get Official Support for your Feng Office. Support the development team. Sign up for a Free Trial here.

MarcC

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
Re: problems to login
« Reply #5 on: November 13, 2008, 10:44:26 AM »
I get the same message on my host (hostpapa.com) with version 1.0.  I have e-mailed tech support to see what can be done.  Disabling mod_security does not work (I get a 500 Server error) my PHP script memory limit is at 32M, which should be plenty...  I don't see what else I can do.

What exactly causes this in OpenGoo?

ignacio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1703
    • View Profile
Re: problems to login
« Reply #6 on: November 13, 2008, 02:14:08 PM »
It seems to be a problem with your host configuration and is not directly related to OpenGoo. Do other PHP apps work fine in your host? Did your host's tech support answer your email?

MarcC

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
Re: problems to login
« Reply #7 on: November 13, 2008, 04:19:10 PM »
It seems to be a problem with your host configuration and is not directly related to OpenGoo. Do other PHP apps work fine in your host? Did your host's tech support answer your email?

I have tested many PHP apps on my hoster (most notably Website Baker, Elgg and Limesurvey), and all have worked without a hitch  so far...  Not sure exactly what makes OpenGoo blow up here.

I'm still waiting on their answer, I'll post the results once I have more info.

Vince

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: problems to login
« Reply #8 on: May 27, 2009, 03:50:20 AM »
Hi Have this problem with Opengo V 1.4.1
I read all above, tried all as suggested and read all articles related to mod_security, I have direct access to the server . Nothing works !!

After login I get this (in Both IE and FF) :

Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /tasks/ could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.6 (Unix) mod_ssl/2.2.6 OpenSSL/0.9.8b DAV/2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/2.1 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.xxxx.xxx.xxx Port 80


It's being a year or more since the last post , Anybody has come up with a solution for this? any ideas ?

Thanks , Gracias !

Vince
« Last Edit: May 29, 2009, 03:16:06 PM by Vince »

Vince

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: problems to login
« Reply #9 on: May 29, 2009, 03:19:08 PM »
Please refer to this link for the cause of the above login error 406:

Siga el link para leer la cause de este problema:

http://forums.opengoo.org/index.php?topic=1807.0

Cheers

Vince


dendeilin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: problems to login
« Reply #10 on: July 24, 2019, 06:15:33 AM »
Thanks for addressing the issues. Finally, I am able login and set it up.

EmrickJack

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Emrick Jack
    • View Profile
    • American Express Confirm Card
Re: problems to login
« Reply #11 on: July 28, 2019, 12:33:47 PM »
Quote
i could install opengoo in my server, i have Apache/2.0.61 and php 5.2 so, sometimes to login i have this error:

Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /opengo/ could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.61 (Unix) mod_ssl/2.0.61 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at americanexpressconfirmcard.club mx Port 80

obviusly the folder opengo/ exist but sometimes the opengoo load without problems but most times is this error.

any idea??

 8)LIKE TO THIS? 8)

 

anything