Author Topic: Creating groups?  (Read 2757 times)

Aslak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
    • Email
Creating groups?
« on: January 14, 2010, 07:30:00 AM »
Hello,

I'm a newbie using OpenGoo(FengOffice).

I have a very simple problem: I try to make groups as administrator. I can see and fill in group information but when I try to save it it disappears?

What am I doing wrong?

Aslak

Saerimner

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
    • Email
Re: Creating groups?
« Reply #1 on: January 14, 2010, 07:47:38 AM »
What happens more exactly when you press "save group"? Does it just reload  the Group page or do you get any kind of error message in top, or are you still in the "add group" window?

Aslak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
    • Email
Re: Creating groups?
« Reply #2 on: January 14, 2010, 10:44:04 AM »
Well, I go to "administration" click "+Add Group" and move to "New Group" window.

I give the group a name, permissions, assign users to it and define workspace permissions.

Then I click "Add Group" and end up in an empty window (look at the attachment).

When I go to look at the groups there is nothing but "administrators"
« Last Edit: January 14, 2010, 10:47:26 AM by Aslak »

Aslak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
    • Email
Re: Creating groups?
« Reply #3 on: January 18, 2010, 06:22:34 AM »
I went and set the debug mode on from config.php and tried to set up a group.

I got a fatal error:

Code: [Select]
Fatal error: Argument 1 passed to ProjectUsers::clearByUser() must be an instance of User, called in
............../opengoo/application/controllers/GroupController.class.php on line 88 and defined in
............../opengoo/application/models/project_users/ProjectUsers.class.php on line 153

I deleted the actual address of the solution and marked it like (......../opengoo)

Have I misgonfigured users somehow? What should I repair? I don't have a clue what I should do.

I do not know php and can not do anything to the code. Can somebody help?
« Last Edit: January 18, 2010, 09:21:44 AM by Aslak »

ignacio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1703
    • View Profile
Re: Creating groups?
« Reply #4 on: January 20, 2010, 12:55:33 PM »
Hi,

Edit file 'application/models/project_users/ProjectUsers.class.php, line 183 and change from:

Code: [Select]
static function clearByUser(User $user, $ids = null) {
to:

Code: [Select]
static function clearByUser($user, $ids = null) {

Aslak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
    • Email
Re: Creating groups?
« Reply #5 on: January 20, 2010, 07:40:33 PM »
Ignacio,

thanks. When I went to the line 153 and replaced the code, creating groups works like the toilet of the train. ;)
« Last Edit: January 21, 2010, 10:52:41 AM by Aslak »

 

anything