Author Topic: Problem z modułem e-mail .... :-(  (Read 11936 times)

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Problem z modułem e-mail .... :-(
« on: August 02, 2010, 04:23:45 AM »
Witam;

mam problem z modułem e-mail, zawiesza się podczas próby sprawdzania czy są nowe wiadomości albo nie ściąga wszystkich które są nie przeczytane...
Przykład:

moduł e-mail ściągnął 1 nie przeczytaną wiadomość przez 2 dni - wydawało mi się to trochę dziwne i sprawdziłem poprzez inny program pocztowy tj Thunderbird i okazało się że mam 53 wiadomości nowe nie przeczytane !

co się dzieje ?

proszę o jakąś pomoc bo w takiej sytuacji muszę przerwać korzystanie z Feng Office a bardzo mi się podoba...

proszę kogoś o pomoc !
załączam screen z błędu


Robert
« Last Edit: August 02, 2010, 04:28:53 AM by Robert1724 »

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #1 on: August 06, 2010, 11:02:23 AM »
It has happened randomly that an email blocks other emails from being downloaded. Turn on debugging and look at Feng Office log in the cache folder and you might get a hint.

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #2 on: August 06, 2010, 11:34:44 AM »
It has happened randomly that an email blocks other emails from being downloaded. Turn on debugging and look at Feng Office log in the cache folder and you might get a hint.

Hi !

And as it turns debugging in Feng Office? Please write instructions ... I sought and did not find the debug ...

thank you in advance!
Robert

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #5 on: August 06, 2010, 03:42:58 PM »
We are here to help.
 ;)

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #6 on: August 09, 2010, 03:48:35 AM »
attached a log file,

Code: [Select]
<?php die(); ?>
Session "default" started at 2010-08-05T11:44:41+0000
#1 ERROR: Error: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/functions.php' on line 880 (error code: 2)
#2 ERROR: Error: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/functions.php' on line 880 (error code: 2)
Time since start: 5.3446979522705 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:47:36+0000
#1 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: http://www.fengoffice.com/versions.xml:1: parser error : Space required after the Public Identifier in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#2 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: &lt;!DOCTYPE HTML PUBLIC &quot;-//IETF//DTD HTML 2.0//EN&quot;&gt; in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#3 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]:                                                  ^ in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#4 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: http://www.fengoffice.com/versions.xml:1: parser error : SystemLiteral &quot; or ' expected in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#5 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: &lt;!DOCTYPE HTML PUBLIC &quot;-//IETF//DTD HTML 2.0//EN&quot;&gt; in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#6 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]:                                                  ^ in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#7 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: http://www.fengoffice.com/versions.xml:1: parser error : SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#8 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: &lt;!DOCTYPE HTML PUBLIC &quot;-//IETF//DTD HTML 2.0//EN&quot;&gt; in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#9 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]:                                                  ^ in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#10 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: http://www.fengoffice.com/versions.xml:9: parser error : Opening and ending tag mismatch: hr line 7 and body in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#11 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: &lt;/body&gt;&lt;/html&gt; in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#12 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]:        ^ in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#13 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: http://www.fengoffice.com/versions.xml:9: parser error : Opening and ending tag mismatch: body line 4 and html in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#14 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: &lt;/body&gt;&lt;/html&gt; in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#15 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]:               ^ in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#16 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: http://www.fengoffice.com/versions.xml:10: parser error : Premature end of data in tag html line 2 in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#17 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]:  in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
#18 ERROR: Error: simplexml_load_file() [<a href='function.simplexml-load-file'>function.simplexml-load-file</a>]: ^ in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/models/versons_feed/VersionsFeed.class.php' on line 114 (error code: 2)
Time since start: 1.4437129497528 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:47:52+0000
#1 ERROR: Error: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/functions.php' on line 880 (error code: 2)
Time since start: 9.3026940822601 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:48:31+0000
#1 ERROR: Error: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/functions.php' on line 880 (error code: 2)
Time since start: 7.7213270664215 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:48:43+0000
#1 ERROR: Error: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/functions.php' on line 880 (error code: 2)
#2 ERROR: Error: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/functions.php' on line 880 (error code: 2)
Time since start: 7.8654220104218 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:49:57+0000
#1 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `iso-8859-2 r' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 198 (error code: 8)
#2 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `iso-8859-2 r' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 205 (error code: 8)
#3 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `iso-8859-2 r' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 259 (error code: 8)
Time since start: 19.942498207092 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:55:19+0000
#1 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `utf-8http-equivcontent-type' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 198 (error code: 8)
#2 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `utf-8http-equivcontent-type' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 205 (error code: 8)
#3 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `utf-8http-equivcontent-type' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 259 (error code: 8)
#4 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `utf-8http-equivcontent-type' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 282 (error code: 8)
Time since start: 7.4433078765869 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:55:52+0000
#1 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `utf-8http-equivcontent-type' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 198 (error code: 8)
#2 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `utf-8http-equivcontent-type' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 205 (error code: 8)
#3 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Wrong charset, conversion from `utf-8http-equivcontent-type' to `UTF-8//IGNORE' is not allowed in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 259 (error code: 8)
#4 ERROR: Error: strtotime() expects parameter 1 to be string, array given in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 219 (error code: 2)
Time since start: 8.3734569549561 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:58:14+0000
#1 ERROR: Error: htmlentities() [<a href='function.htmlentities'>function.htmlentities</a>]: Invalid multibyte sequence in argument in '/users/w8246/www/xxx.pl/application/functions.php' on line 880 (error code: 2)
#2 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Detected an illegal character in input string in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 259 (error code: 8)
#3 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Detected an illegal character in input string in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 282 (error code: 8)
Time since start: 7.0999090671539 seconds
-------------------------------------------------------------------------------

Session "default" started at 2010-08-05T11:58:26+0000
#1 DEBUG: [Encoding Conversion Error] Msg: iconv() [<a href='function.iconv'>function.iconv</a>]: Detected an illegal character in input string in '/users/w8246/www/xxx.pl/environment/classes/mail/MailUtilities.class.php' on line 259 (error code: 8)
Time since start: 7.727530002594 seconds
-------------------------------------------------------------------------------
There is a new error - screenshot attached

serwer :

PHP5:    5.2.12
MySql:    5.0.75-percona-b13-superhost-log
PERL:    5.8.8
Fengoffice : 1.7
Firefox : 3.6.8
Internetexplorer: 8

Please urgent help to remove confusion

Robert

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #7 on: August 09, 2010, 05:56:29 AM »
We are here to help.
 ;)

I wrote a post with the data error, and he disappeared - has been removed!

?

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #8 on: August 10, 2010, 04:23:03 PM »
The log is only reporting errors in conversion to UTF-8.
These shouldn't cause major issues.

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #9 on: August 10, 2010, 05:02:56 PM »

I wrote a post with the data error, and he disappeared - has been removed!

?

Spam filter false positive. It is visible now

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #10 on: August 11, 2010, 03:56:32 AM »
The log is only reporting errors in conversion to UTF-8.
These shouldn't cause major issues.

And what next?
Does the error code number 8 can not find a solution?

Roberto

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #11 on: August 11, 2010, 09:46:48 AM »
Have you tried deleting from the server the email that is causing troubles ?

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #12 on: August 11, 2010, 10:03:13 AM »
Have you tried deleting from the server the email that is causing troubles ?

and how do I know which e-mail makes the problem?
since the lack of proper operation of the e-mail module has already received over 110 new message, and his unit stopped working and not bring 110 new e-mail.

?

Robert

cabeza

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1004
    • View Profile
    • Feng Office
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #13 on: August 11, 2010, 10:11:59 AM »
Look for the latest email in Feng (interface or DB) and look for the next one, or the other, etc.

Robert1724

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Problem z modułem e-mail .... :-(
« Reply #14 on: September 02, 2010, 11:59:43 AM »
Look for the latest email in Feng (interface or DB) and look for the next one, or the other, etc.

I made the recommended steps, I deleted all the messages and e-mail module further crashes! It is my opinion, very serious problem. Please some help. He wants to continue using fengoffice but I have to guarantee correct operation.

Please some help.

 

anything