Author Topic: Missing Lang after upgrade // Translations not updating  (Read 2253 times)

StylizeR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Missing Lang after upgrade // Translations not updating
« on: October 09, 2014, 10:28:49 am »
Hi,

I'm testing my Feng upgrade but I am having some problems.
Previous editions we updated the language files to correct some translations and fix the missing lang error.

In the new version however, the translations aren't updating.
I cleared the cache folder, have read the logs, is there anything else I have to do to fix "translations not updating"?
Maybe I did something more on previous editions that I'm now forgetting?

Also, is there still a translation tool? Or does it work through github or something like that now?
We would like to submit some language changes for comming releases :)

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Missing Lang after upgrade // Translations not updating
« Reply #1 on: October 29, 2014, 02:47:12 pm »
Hi there!

Hmm that is odd, unless the new translations on our side overwrote your files.. or that you are still missing some files.

Either way, answering your question, yes, we do have a translation tool and we always welcome and thanks help with it! :)

I will be sending you an email with further information about it.

Best regards,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!