Author Topic: Subtask not show  (Read 2435 times)

mauroagr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Subtask not show
« on: March 02, 2015, 04:30:36 pm »
Hi,
I upgrade the feng office to 3.1, and is working, but i found a bug.
The task A, have subtask B. The subtask B is assigned to 'Jose', but when filter by assigned to 'Jose', this subtask are not showed.
The task working with filter, but the subtasks not.
Any get this error?
Thanks
Mauro

steveg

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
Re: Subtask not show
« Reply #1 on: March 09, 2015, 09:33:35 am »
Hi,
I upgrade the feng office to 3.1, and is working, but i found a bug.
The task A, have subtask B. The subtask B is assigned to 'Jose', but when filter by assigned to 'Jose', this subtask are not showed.
The task working with filter, but the subtasks not.
Any get this error?
Thanks
Mauro

Upgrade to 3.1.2 - this bug was solved in 3.1.1.

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Subtask not show
« Reply #2 on: March 20, 2015, 10:20:38 am »
Yes, that is correct, it has been solved in the 3.1.1
The subtask was not shown due to permissions constraints that were not taken into account when some other changes were performed, but now have.

Best,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!