Author Topic: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1  (Read 9356 times)

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« on: May 06, 2015, 06:33:05 am »
I have a row in tasks with 'Missing lang: unknown' text.

If I have, for example, 3 tasks, I have always a last row with 'Missing lang: unknown'.

If I don't have tasks for a workspace, I have one line with 'Missing lang: unknown'.
« Last Edit: May 06, 2015, 06:35:40 am by imendes »

steveg

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #1 on: May 06, 2015, 09:19:47 am »
What language are you using?  In English, there should be a last line that says "Total:..." - do you see that?  Perhaps that is what is misisng in your language file.

If you use another language - do you get the same error?  If not, then it's just a language file that is missing the translation.

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #2 on: May 06, 2015, 10:28:56 am »
Yes. I see the text 'Total'. But it's like there is a workpace with that name.

I used the en_us language and it's there, too.

Please see the attached image.

MiKonst

  • Freshman
  • *
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #3 on: May 06, 2015, 10:46:03 am »
Yes. I see the text 'Total'. But it's like there is a workpace with that name.

I used the en_us language and it's there, too.

Please see the attached image.

fill in a new line in:
language/en_us/objects.php:
'unknown' => 'unknown',

 ;)

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #4 on: May 06, 2015, 10:57:18 am »
Well, if I do that the line still there, but now it only shows 'unknown'.

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #5 on: May 06, 2015, 01:32:54 pm »
Here it is another image, so you can see what I'm talking about.

assitampa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #6 on: May 09, 2015, 11:12:53 pm »
Mine is doing the same thing.  when I first post something it shows in both the missing lang area and the task section.  When I click out and then back in the task it's out of the missing lang and only in the section it's supposed to be.

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #7 on: May 12, 2015, 08:38:21 am »
So, this is a bug?

I have version 3.1.4.3

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #8 on: May 15, 2015, 01:52:50 pm »
Why there is no answers to our problems?

I know that this is the community version, but thank to us numerous bugs were found and solved. I think this will help the Pro version, too.

Anyway, any thoughts about this problem?


franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #9 on: May 19, 2015, 12:38:27 pm »
What are you grouping by? Workspaces?

Also, is the "DEBUG" constant set to TRUE or FALSE in the config.php file?

Why there is no answers to our problems?

I know that this is the community version, but thank to us numerous bugs were found and solved. I think this will help the Pro version, too.

Indeed, and we appreciate it a lot when bugs are found and reported. :)
Nonetheless I am afraid that we have way too many things to look into and resources are not enough, meaning that we cannot be as active as we would like to in the Forums

Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #10 on: May 19, 2015, 12:47:21 pm »
Yes, we are grouping by Workspaces and DEBUG constant in config.php file is set to FALSE.

And thanks for your explanation about your small activity ins the Forums. I understand now.

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #11 on: May 19, 2015, 01:33:27 pm »
I did some test and this problems only appears when we group tasks by:

- Workspaces
- Completed on
- Tags

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #12 on: May 19, 2015, 03:07:31 pm »
Hi!

Thanks for the feedback.

In that case, the Unknown here means the following:
1- When grouping by Workspaces: tasks that belong to no workspace
2- When grouping by Tags: tasks that belong to no tags
3- When grouping by Completed on: tasks that have yet to be completed

The best way here would be to change the text name from Unknown to something different. Already took note of this for our Dev Team, but this is not considered as a critical issue.

Best regards,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!

bukbr

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #13 on: May 19, 2015, 09:44:54 pm »
Hi! Same problem here. Lang: pt_br. Please, consider to change priority to high! This is a very important feature, that should work very well.

Thanks.

imendes

  • Freshman
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Missing lang: unknown on Tasks on 3.1.4.1
« Reply #14 on: May 20, 2015, 05:08:55 am »
But we don't have any tasks that belong to no workspace.

You can see that in the image in my Reply #2. That string still shows without any tasks below.