Author Topic: A Couple of Bugs (Companies/Reporting)  (Read 5010 times)

shmuelios

  • Freshman
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
A Couple of Bugs (Companies/Reporting)
« on: January 21, 2009, 11:33:49 am »
Loving the speedy updates!

v1.2 beta

1. Companies currently are not listed in View-> View all or Companies.

2. Reporting
I know this is still in Dev
Reporting -> Total task execution time.
This includes task pause time as well as task time.

3. Can't find the spreadsheets module bit yet (I don't mind waiting just didn't seem to come through for me)

Thanks

Karl

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 339
    • ICQ Messenger - 464979879
    • View Profile
Re: A Couple of Bugs (Companies/Reporting)
« Reply #1 on: January 21, 2009, 11:45:20 am »
Solved: By using Prism I don't see the Reporting tab at all. In FF there is it. -- It was a cache issue of Prism.
« Last Edit: January 29, 2009, 06:52:19 am by Karl »

ignacio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1703
    • View Profile
Re: A Couple of Bugs (Companies/Reporting)
« Reply #2 on: January 22, 2009, 06:52:19 pm »
The reporting tab has to be enabled in the Configuration / Modules options.

Spreadsheets can be enabled by following these instructions, but keep in mind it is a very early version and only works correctly in firefox. We hope to see an improved spreadsheets module for the final release, but dates on this module are a little beyond our control.

The other bug reports will be looked at.

Thank you both for posting.
« Last Edit: January 29, 2009, 10:53:37 am by ignacio »

Don

  • Freshman
  • *
  • Posts: 36
    • ICQ Messenger - 41785409
    • View Profile
    • Email
Re: A Couple of Bugs (Companies/Reporting)
« Reply #3 on: January 29, 2009, 01:04:26 am »
Spreadsheets can be enabled by following these instructions

Hi - I'd like to try the spreadsheets - which instructions are you referring to?

Don

ignacio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1703
    • View Profile
Re: A Couple of Bugs (Companies/Reporting)
« Reply #4 on: January 29, 2009, 10:53:06 am »
I forgot to put the link to the post. Now I updated it.

You can also try the spreadsheets by cicking the 'New' button next to the search bar (top right) and selecting Spreadsheet (I forgot to hide it from there  :-[)

Take this version of the spreadsheets as a preview, as it is far from the desired functionality.

Don

  • Freshman
  • *
  • Posts: 36
    • ICQ Messenger - 41785409
    • View Profile
    • Email
Re: A Couple of Bugs (Companies/Reporting)
« Reply #5 on: January 29, 2009, 10:22:03 pm »
Thanks. I *did* search for 'enable spreadsheet' but did not find that :-(

I'll give it a try.


ignacio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1703
    • View Profile
Re: A Couple of Bugs (Companies/Reporting)
« Reply #6 on: January 30, 2009, 03:09:35 pm »
Hi shmuelios,

1. Companies currently are not listed in View-> View all or Companies.

We couldn't reproduce this error. We have been reported this error before though. Can you help us figure out what is particular to your installation that doesn't let you view companies? For example, you can try creating another installation in the same server and see if companies are shown there, and if you have access to another server try creating a similar installation on that other server and see if it works there. Whatever you can try will be of help.

Thanks